Deze ronde is gesloten

New

KNAKEN LANCEERT ALS EERSTE EEN ABONNEMENTEN STRUCTUUR

Knaken Abonnementen bieden een gepersonaliseerde en winstgevende handelservaring voor alle soorten handelaren. Met drie unieke niveaus waaruit je kunt kiezen, kun je de perfecte pasvorm voor je behoeften vinden en je winst maximaliseren met voordelen zoals kickbacks op crypto orders, cashback op afrekeningen en API toegang voor gevorderde handelaren. Upgrade moeiteloos je abonnement als je groeit, en blijf op de hoogte en bevoegd met pushmeldingen. Bij Knaken geloven we dat elke handelaar het beste verdient, en onze abonnementen zijn ontworpen om precies dat te leveren. Sluit je bij ons aan en ontdek vandaag nog de kracht van Knaken Abonnementen.

Ontdek de kracht van Knaken Abonnementen

Ontgrendel het ware potentieel van je cryptocurrency-handelservaring met de exclusieve abonnementsplannen van Knaken. Kies uit onze deskundig samengestelde niveaus, ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van elk type handelaar. Of je nu een casual belegger bent of een doorgewinterde professional, onze abonnementsplannen bieden ongelooflijke voordelen, waaronder kickback op crypto orders, cashback op afrekeningen en meer! Zeg vaarwel tegen beperkingen en hallo tegen een wereld van eindeloze mogelijkheden met Knaken.

Gepersonaliseerde niveaus voor iedereen

Vind de perfecte pasvorm voor je handelsbehoeften met onze drie unieke abonnementsniveaus:

 • Niveau 1: De perfecte keuze voor beginners en casual traders, met een terugslag van 100% voor de limiet en 20% erna, en een cashback van 0,1%.
 • Niveau 2: Ideaal voor gevorderde handelaren die op zoek zijn naar een upgrade, geniet van een terugslag van 100% vóór de limiet en 30% erna, samen met een cashback van 0,3%.
 • Niveau 3: Voor gevorderde handelaren en cryptoliefhebbers, krijg je het beste met een 100% kickback voor de limiet en 40% erna, plus een 0,5% cashback bij afwikkeling en API toegang.

Winstgevende mogelijkheden voor verschillende soorten handelaren

 • The Casual Investor: With Tier 1, even occasional traders can benefit from kickbacks on their crypto orders and cashback on settle payments, making every trade more profitable.

 • The Growing Enthusiast: Tier 2 offers intermediate traders an opportunity to maximize their gains with higher kickback and cashback percentages, perfect for those looking to expand their portfolio.

 • The Advanced Trader: Tier 3 allows experienced traders to access our open API, providing them with the tools and resources needed to make well-informed decisions and optimize their trading strategies.

Moeiteloos je abonnement beheren

Wanneer je meer ervaren wordt in crypto, moet je abonnement dat simpel en gemakkelijk faciliteren. Met Knaken kun je je abonnement op elk moment upgraden, zodat je altijd toegang hebt tot de beste functies en voordelen. Bovendien krijg je bij een upgrade een korting naar rato van de resterende tijd van je huidige abonnement.

Blijf geïnformeerd en up-to-date met pushmeldingen

Mis nooit een kans om je winst te maximaliseren met onze pushmeldingen. Je ontvangt waarschuwingen wanneer je 80% en 100% van je volumelimiet bereikt, waarbij een upgrade wordt voorgesteld om je aan de top van je handelsspel te houden.

Ontgrendel vandaag nog het volledige potentieel van je crypto trading ervaring met de abonnementsplannen van Knaken. Vind het perfecte niveau voor jouw behoeften, en begin aan een reis naar grotere winsten en succes.

Veelgestelde vragen

Het Knaken Subscription Product is een abonnementsdienst die u toegang biedt tot exclusieve content, voordelen en kortingen op onze producten en diensten.

U kunt zich inschrijven voor het Knaken Subscription Product door een account aan te maken op onze website, het gewenste abonnement te kiezen en de vereiste betalingsinformatie in te voeren.

In de context van het handelen in cryptovaluta verwijst volume naar de hoeveelheid van een bepaalde munt of token die binnen een bepaalde periode (zoals een dag, uur of minuut) wordt verhandeld op een handelsplatform. In het geval van de subscriptions wordt het volume per maand bijgehouden. 

Een API (Application Programming Interface) is een set van regels en protocollen die het mogelijk maakt voor verschillende softwaretoepassingen om met elkaar te communiceren. Bij Knaken kunt u de API gebruiken om te handelen in cryptovaluta vanuit uw eigen interface, waardoor u meer controle en flexibiliteit hebt bij het uitvoeren van transacties en het beheren van uw portefeuille.

Dit kan variëren afhankelijk van het specifieke productaanbod en bedrijf. Raadpleeg de website of neem contact op met de klantenservice voor meer informatie over de prijzen.

U kunt uw abonnement beheren door in te loggen op uw account op onze website en naar de abonnementsinstellingen te gaan. Hier kunt u uw abonnementstype wijzigen of uw abonnement opzeggen.

Het is mogelijk dat er kortingen beschikbaar zijn voor jaarlijkse abonnementen, groepen of andere promotionele acties. Raadpleeg de website of neem contact op met de klantenservice voor meer informatie over beschikbare kortingen.

De voordelen van elk abonnementsniveau kunnen variëren, maar omvatten meestal uitgebreide toegang tot content, kortingen op producten en diensten, exclusieve evenementen en prioriteit bij klantenondersteuning.

De abonnementskosten worden maandelijks of jaarlijks in rekening gebracht, afhankelijk van het gekozen abonnementstype. De meest bekende geaccepteerde betaalmethoden zijn creditcard, PayPal en iDEAL.

De mogelijkheid om uw abonnement te pauzeren kan afhangen van de voorwaarden die door het bedrijf zijn opgesteld. Raadpleeg de algemene voorwaarden of neem contact op met de klantenservice om te informeren naar de mogelijkheid om uw abonnement te pauzeren.

Sommige bedrijven bieden een proefperiode of een niet-goed-geld-terug-garantie aan als onderdeel van hun abonnement. Controleer deze informatie op de website of neem contact op met de klantenservice om te bepalen welk beleid van toepassing is. 

Voor technische ondersteuning of vragen met betrekking tot uw abonnement kunt u contact opnemen met de klantenservice via de e-mail, telefoonnummer of live chat.

WHAT'S AVAILABLE?

KNAKEN CRYPTOHANDEL B.V.

TIER 1

Vanaf €19.99

ONTDEKKERS
59
19
99
Jaar
 • Individuals Only
 • Volume Limit: €20.000
 • Kickback: 100% before limit
 • Kickback: 20% after limit
 • Settle Cashback: 0.1%
 • API Access: No

TIER 2

Vanaf €59.99

AVONTURIERS
59
59
99
JAAR
 • Individuals Only
 • Volume Limit €100.000
 • Kickback: 100% before limit, 30% after limit
 • Kickback: 30% after limit
 • Settle Cashback: 0.3%
 • API Access: No

TIER 3

Vanaf €119.99

VOORLOPERS
59
120 JAAR
 • Individuals Only
 • Volume Limit €100.000
 • Kickback: 100% before limit, 30% after limit
 • Kickback: 40% after limit
 • Settle Cashback: 0.5%
 • API Access: Yes

NOOIT MEER
KOSTEN BEREKENEN

KNAKEN CRYPTOHANDEL B.V.

Met de abonnementen van Knaken hoef je je nooit meer zorgen te maken over kosten. Geen gedoe meer met dure opname- of stortingskosten en je kunt gratis volumes draaien (kopen/verkopen) in verschillende niveaus.